Cudzie meny v účtovníctve podľa IFRS - Krupová, Lenka
Funkčná mena. Voľba funkčnej meny. Určenie funkčnej meny zahraničnej jednotky materskej spoločnosti. Transakcie v cudzej mene. Účtovanie kurzových rozdielov. Príklady.