Dlhová kríza - zlyhanie public a corporate governance - Knapik, Peter
Dlhová kríza, jej príčiny, priebeh a dôsledky. Zlyhanie public a corporate governance ako živná pôda pre vznik krízy. Úloha ekonómov v hľadaní a navrhovaní riešenia krízy. Alternatívy pre reálnu ekonomiku a zdôvodňovanie rozhodnutí politikov.