Rast konkurencieschopnosti v období globalizácie - rozhodujúci predpoklad presadenia národných ekonomických záujmov - Baláž, Peter
Koncepty medzinárodnej konkurencieschopnosti. Prehľad typov konceptov konkurencieschopnosti. Prehľad konceptov a indikátorov konkurencieschopnosti. Integračný rámec národnej konkurencieschopnosti. Skupiny faktorov pri hodnotení konkurencieschopnosti.