Modely hodnotenia kvality využívané vo verejnej správe - Karkalíková, Marta
Systémy manažérstva využívané vo vzdelávacích organizáciách. Spoločný systém hodnotenia kvality využívaný vo verejnej správe. Modely EFQM a CAF využívané v praxi.