Komunikácia rizika v produktovej politike - Kristová, Ľudmila
Povinnosť orgánov trhového dohľadu informovať spotrebiteľa o nebezpečných výrobkoch nachádzajúcich sa na trhu a prostredníctvom informačných prostriedkov tieto zverejňovať. Riziko na trhu produktov možno chápať ako stupeň či mieru ohrozenia bezpečnosti, zdravia, majetku a životného prostredia.