Účel a nevyhnutnosť prechodu EMAS II na EMAS III pri zavádzaní systémov environmentálneho manažérstva v organizáciách SR - Kollár, Vojtech
Zmeny v legislatíve životného prostredia v oblasti zavádzania environmentálneho manažérstva podľa EMAS platných v krajinách EÚ.