Systém vysledovateľnosti v potravinovom reťazci - Lacková, Alica
Základné piliere politiky bezpečnosti potravín so zameraním najmä na systém vysledovateľnosti potravinárskych výrobkov, ktorého význam mimoriadne narastá v kontexte bezpečnosti a ochrany spotrebiteľov.