Elektronické systémy v pozemnej osobnej doprave a možnosti ich využívania úcastníkmi cestovného ruchu - Litomerický, Juraj
Možnosti využitia elektronických systémov v cestovnom ruchu a osobnej doprave. Elektronické systémy v doprave, akými sú napríklad globálne distribučné systémy, GPS, plánovače trás alebo elektronické systémy platenia cestného a dialničného mýta.