Inovácie – zdroj konkurenčnej výhody - Balhar, Vítězslav, Jr
Dôležitým faktorom adaptácie firmy z hľadiska jej konkurenčnej schopnosti je úroveň jej inovačnej aktivity. Ak firma nechce stratiť konkurenčnú schopnosť, musí svoje produkty inovovať, aj keď pre to zdanlivo nie sú dôvody. Najinovatívnejšie firmy sveta. Nové firmy v rebríčku najinovatívnejších firiem sveta v roku 2010. Technologické a inovačné centrá vo svete.