Faktory účinného využitia a adaptácie informačných a komunikačných technológií a ich vplyv na konkurencieschopnosť služieb - Benešová, Dana, 1958-
Vplyv informačných a komunikačných technológií na ekonomický rast a konkurencieschopnosť. Vzťah využitia informačných technológií a rastu produktivity. Faktory účinného využitia a adaptácie informačných a komunikačných technológií v podnikoch služieb. Prístup na internet v podnikoch EÚ-27 a v SR v rokoch 2010 a 2011. Adaptácia a využitie IKT v cestovnom ruchu v EÚ v roku 2006. Adaptácia a využitie IKT v obchodno-podnikateľských službách v EÚ v roku 2004.