Formy regulovania subjektov v destinácii cestovného ruchu - Michálková, Anna, 1968-
Destinácia cestovného ruchu ako platforma pre vznik regionálnej siete cestovného ruchu. Nástroje, ktoré využíva governance, a efekty governance v praxi, ktoré závisia od špecifických podmienok regiónu.