Sektor služieb v turbulentnom období a nové výzvy pre jeho rast - Michalová, Valéria
Identifikácia a charakteristika vývojových trendov sektora služieb v uplynulej dekáde v SR v komparácii s vybranými krajinami EÚ a náčrt hlavných aspektov novej stratégie a výziev pre jednotný trh služieb v EÚ.