Kreativita, dizajn a inovácie v európskom priestore - Mlákay, Jozef
Charakteristika kreativity, kreatívneho priemyslu a kreatívneho sektora. Hodnotenie kreativity a dizajnu v celosvetovom a európskom priestore. Rozhodujúci aktéri nových inovácií a kreativity. Zlepšenie konkurencieschopnosti.