Analýza faktorov konkurencieschopnosti slovenských strojárskych podnikov na jednotnom trhu EÚ - Džuganová, Gabriela
Teoretické aspekty chápania konkurencieschopnosti podnikov. Vnútorné a vonkajšie faktory konkurencieschopnosti. Konkurencieschopnosť slovenských strojárenských podnikov.