Rozvoj akvaparkov a termálnych kúpalísk, vzdialených do 100 kilometrov od hlavného mesta Slovenska - Bratislavy - Mrkvová, Katarína
Rozvíjajúce sa wellnes služby a s tým spojená charakteristika akvaparkových a termálnych areálov vzdialených do sto kilometrov od hlavného mesta Slovenska - Bratislavy. Služby na vysokej úrovni, vykonávané kvalifikovaným personálom.