Aspekty politickej podpory inovácií v sektore služieb EÚ a SR - Lattová, Dorota
Trhové a systémové zlyhania ako bariéry inovácií v sektore služieb. Doterajší vývoj európskej nadnárodnej inovačnej politiky pre sektor služieb. Politika podpory inovačných aktivít v sektore služieb v členských štátoch EÚ, s osobitým zreteľom na SR.