Súčasný vývoj európskej dlhovej krízy - Fifek, Edmund
Dlhová kríza v eurozóne a v ďalších krajinách EÚ, ako pokračovanie hypotekárnej, finančnej a hospodárskej krízy vo svetovom hospodárstve. Verejný dlh a záväzky súkromných bánk. Verejný dlh a súkromný dlh (okrem finančných inštitúcií). Problémové Grécko a reštrukturalizácia jeho dlhu. Vplyv dlhovej krízy na prehlbovanie európskej integrácie.