Vplyv externalít na podnikanie hotela v zmysle medzinárodných skúseností - Novacká, Ľudmila, 1953-
Pôsobenie externalít a ich vyhodnocovanie vo vzťahu k hotelu. Vytvorenie relevantných podkladov pre strategické rozhodovania manažmentu respektíve vlastníkov. Ekonomické vyjadrenie negatívnych dôsledkov externalít.