Kritické faktory a bariéry pri implementácii nástrojov online marketingu v malých podnikoch a mikro podnikoch služieb v SR - Olexová, Romana, 1987-
Nástroje online marketingu a ich využitie v malých podnikoch a mikro podnikoch. Konfrontácia získaných informácií a zhodnotenie skutočného stavu využitia online marketingových nástrojov u skúmaných podnikov.