Možnosti interdisciplinárneho a projektového vzdelávania na EUBA - Filo, Peter
Autori v príspevku prezentujú niektoré závažné poznatky a prekážky, ku ktorým dospeli pri experimentoch Obchodnej fakulty EU s interdisciplinárnym a projektovým vzdelávaním. Otvárajú tak odborný dialóg na hľadanie možností nového prístupu k progresívnym interdisciplinárnym a projektovým metódam pri vzdelávaní marketingových manažérov v korelácii s aktuálnymi požiadavkami podnikateľskej praxe.