Predaj liekov a zdravotníckych pomôcok cez internet a obchodné podmienky - Furdová, Lucia, 1984-
Autorka sa zaoberá špecifikovaním zásielkového predaja farmaceutických produktov, pričom sa opiera o legislatívne požiadavky upravujúce zásielkový výdaj liekov a zdravotníckych pomôcok na slovenskom trhu. Riziká výskytu falošných liekov v dodávateľskom reťazci a možnosti ich eliminácie vybranými nosičmi informácií na obaloch. Využívanie rádio-frekvenčnej identifikácie (RFID), 2D kódu DataMatrix, ktoré umožňujú efektívne sledovanie farmaceutických produktov v dodávateľskom reťazci. Význam logistiky a špecifiká obchodných podmienok pri nákupe liekov a zdravotníckych pomôcok cez internet.