Projektový model vyučovania - moderný spôsob seminárov a cvičení - Orgonáš, Jozef, 1957-
Seminárna forma vzdelávania študentov Ekonomickej univerzity formou projektového vzdelávania. Podstatné znaky a prednosti projektového vyučovania. Organizačné formy priamej výučby. Ciele a prínosy projektového vyučovania.