Yield manažment v cestovnom ruchu – využívanie informačných technológií - Hadarová, Daniela
Vývoj yield manažmentu. Analýza vybraných poradenských spoločností v oblasti yield manažmentu. Informácia o najvyužívanejších informačných systémoch a spoločnostiach, ktoré implementujú princípy yield manažmentu do prostredia hotela. Systémy Amadeus, Ideas a Xotel sú najprepracovanejšie systémy na svete.