Podstata a význam ukazovateľa EVA v controllingu podniku - Pachingerová, Mária
Ukazovatele ekonomickej výkonnosti na podporu dlhodobého riadenia hodnoty podniku. Economic Value Added (EVA) ako základný ukazovateľ, pomocou ktorého možno aplikovať teóriu riadenia hodnoty podniku a jeho externej a internej výkonnosti.