Miesto sociálnych sietí v podnikaní - Pólya, Attila
Predmety z oblasti informatiky, ktoré dokážu flexibilne reagovať na nové výzvy a môžu odovzdať študentom vhodný vedomostný arzenál. Vzdelávanie na Obchodnej fakulte, ktoré smeruje k naplneniu cieľa a výchove schopného odborníka v tejto oblasti. Aplikácie na sociálnych sieťach a ich význam v marketingových aktivitách firiem.