Malé a stredné podnikanie na Slovensku - podmienky a ich hodnotenie - Šúbertová, Elena
Hodnotenie podnikateľského prostredia v SR na medzinárodnej úrovni. Hodnotenie podnikateľského prostredia v SR na národnej úrovni. Hodnotenie vybraných podmienok podnikateľského prostredia v SR vo vybranom súbore malých podnikov.