Návrh procesného modelu inovácií logistických činností - Miklošík, Andrej
Inovácie a inovačný manažment v logistike. Impulzy na inovácie logistických riešení. Procesný model inovácie logistických činností. Efekty implementácie optimálneho riadenia inovácií logistických činností.