Vplyv globalizácie na ekonomickú a politickú štruktúru sveta - Potisková, Ingrid
Javy a vývojové tendencie na úrovni globálneho ekonomického diania a ich prejavy. Nástroje a prostriedky globalizácie hospodárstva. Nové globálne ekonomické a spoločenské prostredie s úplne novými parametrami.