Meranie efektívnosti neziskových organizácií - Majdúchová, Helena, 1963-
Zložitý problém vyjadrenia efektívnosti neziskových organizácií. Autori Renz a Herman a ich tézy efektívnosti neziskových organizácií. Vstupy a výstupy neziskovej organizácie. Metódy merania efektívnosti neziskových organizácií. Výsledky dotazníkového prieskumu.