Vplyv ekonomicko-právneho prostredia dobrovoľníctva na sociálny rozvoj a kvalitu života v kontexte ekonomickej nerovnováhy v podmienkach SR - Beličková, Kornélia, 1966-
Rok 2011 vyhlásený za Európsky rok dobrovoľníckych činností podporujúcich aktívne občianstvo. Kroky, ktoré predchádzali vyhláseniu Európskeho roka dobrovoľníckych činností. Sila a potenciál dobrovoľníckych činností. Perspektívy dobrovoľníckych činností. Firemné dobrovoľníctvo. Výskum dobrovoľníctva na Slovensku. Ekonomicko-právna podstata dobrovoľníctva v SR.