Možnosti a perspektívy medziobecnej spolupráce - Hasprová, Mária, 1970-
Autori sa venujú medziobecnej spolupráci v podmienkach Slovenskej republiky, konkrétne legislatívnemu vymedzeniu, dôvodom vzniku medziobecnej spolupráce, formám tejto spolupráce a taktiež príkladom z praxe, kde spolupráca obcí má vysokú úroveň a dôležitosť v ekonomike danej krajiny.