Uplatňovanie medzinárodných modelov riadenia ľudských zdrojov v európskom kontexte - Jamborová, Erika Mária
Identifikácia uplatňovania rôznych modelov riadenia ľudských zdrojov s ohľadom na pôvod kapitálu a sklon k riziku, trhové odvetvie, v ktorom firma pôsobí ako i na strategickú orientáciu riadenia ľudských zdrojov v európskom kontexte.