Uplatnenie virálneho marketingu v malých a stredných podnikoch - Stašiniaková, Marta
Virálny marketing a jeho pravidlá úspešného využitia. Bariéry, využitia a prínosy, ku ktorým môže podnik doviesť, ak sa daným bariéram vyhne. Aplikácia v malých a stredných podnikoch.