Vybrané faktory konkurencieschopnosti Nemecka v porovnaní s Francúzskom - Jamborová, Erika Mária
Základné faktory konkurencieschopnosti. Popis vybraných faktorov konkurencieschopnosti ekonomík Francúzska a Nemecka z hľadiska ekonomických ukazovateľov a štatistík, komplexný pohľad na procesy v konkurencieschopnejšej z oboch vybraných krajín.