Finančná globalizácia a príklady jej dosahu na krajiny s dôrazom na krajiny eurozóny - Janúšek, Vladimír
Príspevok približuje finančnú globalizáciu a na konkrétnych príkladoch poukazuje na jej pozitívne a negatívne dosahy na svetové hospodárstvo s dôrazom na dlhovú krízu eurozóny. Liberalizácia a hospodárska kríza. Dlhová kríza eurozóny.