Partnerstvo a spolupráca EÚ a Ruskej Federácie v oblasti energetiky - výzvy súčasnej a budúcej spolupráce - Turan, Alexander
Súčasná a budúca energetická situácia v EÚ, analyzuje spoluprácu s Ruskou federáciou a poukazuje na možnosti rozvoja tejto spolupráce v budúcnosti. Postavenie Ruskej federácie ako strategického partnera EÚ v oblasti energetiky.