EU-konform etatizmus - Dudáš, Tomáš, 1976-
Víťazstvo Roberta Fica a strany Smer-SD v marcových voľbách. Príležitosť na splnenie svojich hospodárskopolitických cieľov. Paralely medzi vládou Roberta Fica v SR a Viktora Orbána v Maďarsku. Snaha o centralizáciu a etatizmus. Reforma druhého dôchodkového piliera. Návrh na zavedenie jednej zdravotnej poisťovne. Návrh na zavedenie odvetvovej dane. Hlavné ekonomické ukazovatele Slovenska.