Corporate culture v praxi - Zorkóciová, Otília, 1954-
Rastúci význam takzvaných nekvantifikovateľných predností firmy, konkrétne Corporate Culture a obraz o jej stave v podnikateľských subjektoch pôsobiacich na slovenskom trhu. Tvorba firemnej kultúry a jej uplatnenie najmä vo forme vzdelávacích kurzov pre riadiacich pracovníkov.