[Informačné systémy marketingu] - Matušovičová, Monika, 1967-
Recenzia na publikáciu, ktorá sa zaoberá problematikou informačných systémov, ktoré sú v súčasnosti základom fungovania firmy, jej riadenia, ako aj realizácie marketingových činností.