<The> Analysis of natural gas and crude oil market from the global and EU perspective - Obadi, Saleh Mothana
Vývoj svetového trhu so surovou ropou a zemným plynom s ohľadom na súčasné trendy. Energetická bezpečnosť Európskej únie. Závislosť Európskej únie na energetických surovinách. Vzájomná závislosť Ruska a Európskej únie.