Príspevok k oblasti odborného ekonomického jazyka v učebnej pomôcke - prezentácia pripravovaného učebného materiálu z francúzskeho jazyka - Lapšanský, Ladislav
Prezentácia pripravovanej učebnej pomôcky o obchodných rokovaniach vo francúzskom jazyku. Príručka je určená pre poslucháčov štátnicového kurzu na Ekonomickej univerzite v Bratislave.