Spolupráca medzi Slovenskom a Ruskom v oblasti dodávok zemného plynu, ropy a jadrového paliva - Kašťáková, Elena, 1974-
Energetická situácia v SR. Vzájomná zahraničnoobchodná spolupráca s Ruskom. Vzájomná spolupráca v oblasti dodávok zemného plynu, ropy, jadrového paliva.