Generácie X, Y a trvalo udržateľná spotreba. Hodnoty, postoje a ich zobrazenie v spotrebiteľskom správaní - Klepochová, Dagmar, 1968-
Skúmanie spotrebiteľského správania z hľadiska vplyvu na životné prostredie má mimoriadny význam. Spotrebitelia zohrávajú pri ochrane životného prostredia dôležitú úlohu vďaka svojim nákupným rozhodnutiam. Príspevok objasňuje hodnotový systém a postoje spotrebiteľov generácie X a Y k spoločensky zodpovednému správaniu.