"Ekonomika a ekológia" vo vyučovaní odbornej angličtiny - Adamková, Miriam
Téma ekonomiky a ekológie v predmete Odborná angličtina pre pokročilých na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Postoje študentov k uvedenej téme.