Audit risk in the context of the audit profession - Kršíková, Veronika, 1986-
Profesia audítora a riziká spojené s touto profesiou. Profesia audítora v súčasnosti. Profesia audítora a jej významné miesto v hospodárskom živote Slovenskej republiky. Etika audítora. Nezávislá audítorská správa.