Kompetencie v projektovom riadení - Szarková, Miroslava, 1951-
Príspevok analyzuje chápanie kompetencií v projektovom riadení a uvádza niektoré informácie z prieskumu, ktorý bol zrealizovaný v pracovných tímoch, ktoré uplatňovali vo svojej činnosti princípy projektového manažmentu.