Úloha projektového managementu a úspešnosť projektu - Gertler, Ľubomíra, 1977-
Projekt, projektové riadenie - definovanie. Úspech alebo neúspech projektu a projektového manažmentu. Individuálna zodpovednosť. Prekrývania medzi projektom a projektovým manažmentom. Ciele projektu a projektového manažmentu sú rozdielne.