Agency theory and its application in the business of the financial sector in Slovakia - Jamborová, Erika Mária
Teória agentúry, predpoklady fungovania v praxi. Teória agentúry v podnikateľskej praxi finančného sektora. Vplyvy finančnej a hospodárskej krízy na aplikáciu teórie agentúry v podnikateľskej praxi finančného sektora. Regulácia ako základ. Situácia v Slovenskej republike.