Bolonský proces a implementácia jeho odporúčaní na pedagogických fakultách v Slovenskej republike - Chuguryan, Simona, 1977-
Základným cieľom príspevku bolo zistiť, ako sa implementujú do prípravy budúcich učiteľov v SR odporúčania Bolonského procesu a do akej miery ovplyvňujú kvalitu ich vysokoškolského vzdelávania. Výskumná vzorka, analýza výsledkov výskumu.