Ekonomické a sociálne súvislosti zdravia obyvateľstrva a ich vplyv na kvalitu života - Pechová, Michaela, 1977-
Projekt zameraný na skúmanie vzájomnej súvislosti medzi zdravím a kvalitou života, s dôrazom na ich jednotlivé dimenzie a determinanty. Venuje pozornosť empirickému prieskumu závislosti kvality života od zdravia a naopak.